Gabriella Ahlström | Moderator
9
page-template-default,page,page-id-9,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Moderator

Med en bakgrund som journalist, bland annat på Dagens Nyheter och Sveriges Radio har jag sedan femton år tillbaka riktat in min journalistiska verksamhet på debatter, samtals- och processledning. Mitt intresse har under alla år rört samhällsfrågor och kultur och med särskilt fokus på sociala frågor, politik, miljö, jämställdhet och litteratur.

Jag har lett allt från större konferenser med tusentals deltagare till mindre workshops och åtar mig uppdrag på både svenska och engelska.

I februari i år tilldelades jag Talarforums utmärkelse för ”Årets moderator 2014”.

bild
_MG_6782

Vid sidan av rollen som moderator och/eller processledare tar jag gärna ett aktivt producentansvar under förberedelsearbetet.

Jag finns alltid på plats under Almedalsveckan och har under de senaste åren tillhört de fem flitigast anlitade moderatorerna.

Bland mina återkommande uppdragsgivare märks bland andra: Socialstyrelsen, Regeringskansliet, SKL, Länsstyrelsen, Försäkringskassan,   Skolverket, Svensk Biblioteksförening, Rikspolisstyrelsen,  Diskrimineringsombudsmannen,  Stockholms Universitet, Svensk Pensionärsförening.

Jag har även gjort en lång rad samtal med utländska författare på Internationella Författarscenen på Kulturhuset, bland andra Mahasweta Devi, Hanne Ørstavik, Sarah Waters, Niccolo Ammaniti, Trude Marstein och Ian Rankin samt varit konferencier för ”Augustgalan”. Genom åren har jag även medverkat i flera litteraturprogram på Svt, såsom ”Röda Rummet”, ”Slutet på historien” samt för intervjuprogrammet ”En bok, en författare” för UR.

webb_jpg-7038

För att boka mig som moderator vänligen maila eller ring mig 070/640 54 65, gabriella@gabriellaahlstrom.se